szánalmas játékkal. Megérdemelten kapott ki a Mol Fehérvár FC

A MOL Fehérvár FC az első fordulóban búcsúzott a labdarúgó Konferencia Liga selejtezőjében: Szabics Imre együttese a hazai 1-1-es döntetlen után a csütörtöki visszavágón 2-0-ra kapott ki az örmény Ararat Jereván vendégeként.

 

 

További információk a facebook oldalamon itt

 

Konferencia Liga, selejtező, 1. forduló, visszavágó:

 

Ararat Jereván (örmény)-MOL Fehérvár FC (2-0)
————————————————-
Gyumri, Duje Strukan (horvát)

Továbbjutott: az Ararat Jereván, 3-1-es összesítéssel.

 gólszerzők: Pobulic (33.)

sárga lap: Pobulic (43.), Muradjan (88.), illetve Nego (89.)

Ararat Jereván:
    —————
Jermakov – Bravo (Ro. Hakobjan, 74.), Prljevic, Mikojan, Margarjan – Pobulic, Muradjan – Arakeljan (Ra. Hakobjan, 68.) , Deblé (Silue, 54.), Malakian (Manojan, 54.) – Kone

 MOL Fehérvár FC:
    —————-
Kovácsik – Fiola, Lüftner (Musliu, 11.), Stopira, Heister – Bamgboye (Dárdai, 61.), Nego, Alef, Petrjak – Nikolics, Houri (Zivzivadze, a szünetben)

A fehérváriak az első félidőben nem tudtak mit kezdeni a keményen, helyenként durván futballozó hazaiak játékával, akik ráadásul a 33. percben egy gyönyörű szabadrúgásgóllal megszerezték a vezetést és ezzel összesítésben is előnybe kerültek.
A fordulást követően a csereként frissen beállt Zivzivadze rögtön ziccert rontott, de ez csak egy pillanatnyi fellángolás volt a magyar bajnoki bronzérmestől, amely nem tudta nyomás alatt tartani riválisát. A folytatásban Kovácsik bravúros védése tartotta meccsben a MOL Fehérvár FC-t, de a hajrában egy hosszú kirúgást követően Silue lövésénél már ő is tehetetlennek bizonyult. A hajrában nem változott az eredmény, így a MOL Fehérvár FC első magyar csapatként búcsúzott a nemzetközi kupaküzdelmektől.

 később:
Puskás Akadémia FC-Inter Turku (finn) 20.00