Darts- Premier League Idegek Csatája volt a ma esti összecsapásokon

Nathan Aspinall – Dimitri van den Bergh összecsapáson,az idegek csatáját a 26 éves Dimitri van den Bergh nyerte (6-8)-ra. Mind két fél 100-feletti átlagon fejezte be  a mérkőzést de Dimitri van den Bergh bizonyult jobbnak igy ö zsebelhette be azt a fontos 2 pontot

James Wade – Jose de Sousa összecsapáson,a két fél nem bírt egymással, bár Jose de Sousa (2-6)-ra is vezettet,de itt James Wade kapcsolt és rutinjának köszönhetően döntetlenre hozta vissza a meccset kettőjük közt.  a végeredmény(7-7) lett így mindkét fél 1-1 pontot tudhatott magáénak.

Gary Anderson – Peter Wright összecsapáson , Peter Wright váll sérülése miatt simán elveszítette az összecsapást igy sima Gary Anderson nyerés lett. A végeredmény (8-3) Gary Anderson 2 pontot tudhatott magáénak, ez a 2 pont nagyon fontos volt számára hogy még meg maradjon neki a matematikai előnye hogy be kerüljön a legjobb 4 közé .

Michael van Gerwen – Jonny Clayton összecsapáson , Michael van Gerwen örülhetett jobban mert pocsék játékkal ugye, de meg nyerte a meccset így övé lett  a 2 pont és feljött a második helyre a tabellán, és Jonny Clayton visszacsúszott az 5-ik helyre igy kikerült a 4 közül ideiglenesen.

Eredmények:
Aspinall N. (Eng) – van den Bergh D. (Bel) (6 – 8) 14 L
Wade J. (Eng) – de Sousa J. (Por) (7 – 7) 14 L
Anderson G. (Sco) – Wright P. (Sco) (8 – 3) 14 L
van Gerwen M. (Ned) – Clayton J. (Wal) (8 – 5) 14 L

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük